A délutáni órákban sajtótájékoztatón jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök az új kormány összetételét  - adta hírül az MTI. Nem okozott különösebb meglepetést Pintér Sándor belügyminiszteri, illetve Mikola István kinevezése az egészségügyi tárca élére. Elemzők szerint ugyanakkor meglepő, hogy a második Orbán kormány igazságügyi minisztere Grespik László, közlekedési minisztere pedig Gaskó István, a VDSZSZ jelenlegi elnöke lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasko.blog.hu/api/trackback/id/tr59831922

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gaskó István miniszter lesz? Megkérdeztük. 2010.01.23. 11:45:27

Az Egyenlítő TV stábja leruccant Egerbe, hogy a városi bíróságra igyekvő Gaskó Istvánnal villáminterjút készítsen. Kalandunk érdekesen végződött. Mi az épület előtt, Dr. Szanyi Tibor, az MSZP országgyűlési képviselője pedig a bíróság folyosóján di...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2008.12.20. 12:33:29

Ja, rendészeti miniszter - Torockai,
belügyminiszter - Satu Ferdinánd...
Bár őt jelkép és kultuszügyben is el tudom képzelni a tehénkéjével.
Földművelésügyi - Jakab a traktoros hős...
Fajta- és törzstenyészetügyi minisztériumot viszont külön fognak létesíteni, hogy Morvai úrasszony kibontakozhasson.

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2008.12.21. 10:34:39

A nagy baj az, hogy szerintem semmi poén nincs ebben a beírásban. Már a tavalyi sztrájknál azt mondtam, hogy meg van véve a csávó, és vagy miniszter lesz, vagy MÁV-elnök, vagy valami ilyesmi. Egyetlen lehetőségünk van ellene: le kell szavazni Orbánt. Úgyis profi már, senki nincs széles e hazában, aki annyi ideig volt ellenzéki vezér, mint ő. Maradjon csak szépen ebben a neki való pozícióban.
Mikola meg majd megcsinál minden privatizációt, amit most hazaárulásnak tekint a pártja, de 2002 előtt épp készültek rá...
süti beállítások módosítása